Sähkötyöt ja tietoliikennepalvelut vastuullisesti Vantaalta

sähkötöiden merkki

Sähkö7 Oy on monipuolinen sähkötöiden ja tietoliikenneverkkojen ammattilainen, jonka osaajilla on kokemusta niin sähköasennustöistä kuin tele-, tieto- ja kuituverkkojenkin puolelta. Vantaalla toimivan yrityksemme henkilöstö on tunnettu vahvasta osaamisesta, ensiluokkaisesta työnjäljestä sekä projektien sujuvuudesta. Asiakkainamme on kymmenen vuoden ajalta useita tyytyväisiä yrityksiä.


Pyydä tarjous

Asiantuntemusta sähköasennukseen

Tarvitsetko sähkö- tai tietoliikennealan ammattilaista omaan tai yrityksesi projektiin? Ammattitaitoinen henkilöstömme löytää tarvitsemasi ratkaisut sähkötöihin ja tietoliikenneverkkojen asennukseen, oli kyse sitten kiinteistön rakennuksesta tai remontoinnista. 


Hoidamme mielellämme niin asuintalot kuin hotelli- ja toimistokiinteistötkin sekä julkisen sektorin kohteet. Toteutamme kaikki sähköasennukset sekä tele- ja tietojärjestelmäasennukset toimisto-, uudis- ja peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa. Panostamme työskentelyssä korkeaan laatuun ja alan säädösten oikeaoppiseen noudattamiseen.

Sähköalan erityisosaamista Vantaalla

Henkilöstöllämme on laajamittainen kokemus sähköalan erikoistoimista muun muassa remonttien ja saneerausten yhteydessä useiden eri asiakkaiden kanssa, ja panostamme aina sujuvaan ja ammattimaiseen toteutukseen.

Ota yhteyttä
sähköalan kuvake

Tele- ja tietoverkkojen asennus ja huolto

Sähkö7 Oy tarjoaa myös korkealuokkaisia palveluita tietoverkkojen rakentamiseen ja muutokseen sekä WLAN-verkkoihin ja valokuitutöihin. Olemme rakentaneet ja huoltaneet runkoverkkoja Suomen suurimmille teleoperaattoreille ja tehneet WLAN-projekteja ympäri maata. Yritykseltämme saat vaivattomasti niin sähkötyöt kuin tietoliikenteen verkkojen asennuksen ja huollon osana samaa urakkaa.